Toimitusehdot

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palautaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien.

Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin kuin sitä vastaanottaessa (käyttämätön ja pesemätön). Varmistathan kuitenkin ennen tilaamista että tuote on juuri sellainen kuin haluat. Palautukset ovat aina meidän kannaltamme ikäviä. . Harjoitusvälineitä on käytettävä asianmukaisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Tuotteilla ei ole takuuta (paitsi selkeän tuotevian osalta).

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noutaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.